2011. április 8., péntek

Tavaszi mókázás...

végre jó idő volt tegnap, és ki is használtuk... :D 20 fok verőfényes napsütés, igaz pici széllel, de ez inkább már a jóleső kategóriának számított. (nem úgy mint, ma...igazi 150 km/h szél, amiben az embernek nincs kedve kidugni az orrát... )

tegnap minden összejött, az oltári idő, a három szép gyerek (Suki is az)és a megfelelő pillanatok; így csináltam pár nagyon jóóóóóóóóóóóóóó képet!

Csani annyira szereti Sukit, hogy reggel ha felkel, az az első,hogy felhúzza a mikulás sapiját (sapi mániás), de cipőt már nem, és zokniban kirohan az első ajtóhoz, kinyitja és torka szakadtából üvölt ,hogy PICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII... aztán jön Suki, és szeretgeti. :)

tegnap is ilyen "szeretetős rohama" volt...még jó,hogy Suki igényli és nem zavarja, ha véletlenül rálép a lábára vagy a farkára. bár szerintem sokszor nem is veszi észre azt a plusz 11 kg-t,ami nyomja itt-ott... :)


olyan édesek együtt, ahogy bandáznak. és igen én hagyom, hogy puszit adjon a kutyáknak. hiszen semmit nem kaphat el tőlük, kivéve talán a kétoldali rágásmániát...


negyed óra vagy talán 20 perc után persze Suki megunja az ágybetét szerepkört és arrább állna. na akkor következik e csimpázkodás. és Suki pár méteren keresztül finoman próbálja elhagyni a kis kullancsot... de az kitartó! :)


ja igen és még a hugit is lefényképeztem ebben a sapiban! aki, háááát már most félek, mert annyira csajos már most, hogy apa elkezdheti a puska beszerzést. Bogi végig élvezte,hogy fényképezem és mosolygott, gögicsélt: PÓZOLT! :) 6 hetes múlt még csak, de már pózol!


igaz neki kicsit nagy volt a sapi... de megoldottam! :)


szeretném megköszönni anyukámnak a sapit, mert nagyon jól megkötötte kép alapján! illetve az ötletért is köszi jár,mert nem saját kútfőből van, hanem innen.

remélem lesz időm scrapelni, mert ezeket a képeket muszáj lesz! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése