2011. december 6., kedd

december lapjai - Yabo blog hop

gőzerővel dübörög a karácsonyi előkészülődés mindenhol. a nagy hajtásban, azért jó ha meg is tudjuk élni a legkisebb pillanatokat is és nem veszünk el a nagy akarásban...külföldön nagy divat a december daily, azaz a karácsonyi visszaszámlálás dokumentálása. számomra ez egy új dolog, én idén készítek először december dailyt és eleinte el se tudtam képzelni, milyen tartalommal lehet 24 napot feltölteni? össze-vissza aggódtam magam, azon, hogy ez LEHETETLEN! aztán a kedves, megértő és precíz Yabo lányok elárulták a titkot: 
MINDEN NAP KÜLÖNLEGES, és a legapróbb dolgok, tevékenységek; azaz MI TESSZÜK AZZÁ! mi teremtünk hagyományt, mi tartjuk össze a családot, miközben dokumentáljuk a legjelentéktelenebbnek tűnő eseményeket és észrevétlenül ráhangolódunk a szeretet ünnepére. 

tegnap Jovi dudlizott egy Mikulást, ma én porbálok mutatni valamit. 

ez egy 15*15 oldal, ahol egy 6*8as fénykép fér el. a szám, minden esetben a kommentkártyán kap helyet, lévén kicsi a lap, és mert olyan jó nyomtatható freebieket találtam. (innen letölthetőek.

 az alapot a Prima karácsonyi kollekciója adta, erre került még Yabo oceán karton, aminek a szélét sarok lukasztóval csinosítottam és tintáztam. alátétnek egy kisméretű torta papír és méterárus fenyőfaszalag,  feltettem még pár virágot és hópelyhet...a nagyot és  leveleit 3 d-s kiemelővel raktam, hogy a képet utólag be lehessen csúsztatni alá.
 majd a végül még dekorpákával feltettem arany és ezüst strasszt is. így az arany hópelyhek is inkább virágnak néznek ki, főleg miután felhajtottam a szárakat...nem tehetek róla de nekem a karácsony az csillog-villog, mint a tücsök feneke. :D 


holnap Ágika naplójából láthattok egy oldalt! én már nagyon várom, azt hiszem kezdek elkarácsonyosdni...

2 megjegyzés:

Kriszta (hozak) írta...

Szupi az oldalad! Remélem láthatjuk majd az egészet is. :)

{Hana} írta...

Még mindig tetszik! :) A sok virág külön kedvenc... (És olyan szépen megfogalmaztad a lényeget ;)

Megjegyzés küldése