2011. december 13., kedd

december 14 - Yabo blog hop

tegnap Réka bubizott egy jó kis oldalt. bevallom nem ilyenre számítottam, azt hittem pecsétel bubifóliára, de ez így még jobban tetszett! egyszer tuti én is kipróbálom!!! köszi Réka az ötletet!

én ma is fénylek... :D kedvencem a hópaszta és úgy gondolom lehet scrap oldalaknál is használni... valahogy így:

az alap prima kartont mintáztam egy bolti és egy sk pecsét segítségével. a szarvasos pecsétet Borka leírása alapján készítettem dekorgumiból és IMÁDOM! felhasználtam még alátétnek dombornyomásos zöld kartont (lidl) és sarok lukasztott Yabo kraft kartont. A sorszámozott kommentár szintén ugyanonnan van, mint a múltkori. és kicsit tintáztam még mindenen.

 az egész oldalból a karácsonyfát a "legidőigényesebb" elkészíteni. mivel én imádom a csillogást és a karácsonyt el se tudom képzelni nélküle, ezért az én fenyőmön a hó is csillog. :) egy kis kanálnyi hópasztát kivettem és belekevertem némi csillámport, itt ezüstöt használtam, de attól függetlenül, hogy éppen mihez kell akár pirosat is teszek bele. nem kell sok bele,de olyan jó kis csillogást kap, ahogy a fény rásüt. gyors ráraktam szétszórva és kész is. amikor megszáradt, -ez az ami idő- 3d-s kiemelővel rárögzítettem a helyére. így a kép utólag is aláfér.

holnap Hana következő oldalát láthatjátok, én nem is sejtem milyen lesz, és nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, mert tuti praktikus és szép lesz egyben.

2 megjegyzés:

Réka írta...

Nagyon tetszik az a havas megoldás, Rózsa. Biztosan ki fogom próbálni borítóra is. :)

Era85 írta...

Nagyon klassz lett!!! Megérte a fáradozást!

Megjegyzés küldése