2011. január 1., szombat

a feketeleves

nem tudom mennyire látszik, de most, amikor ezt a bejegyzést írom, épp hajnali 5 lesz negyed óra múlva.
hogy miért vagyok fenn? a válasz egyszerű, napok óta, pontosabban karácsony előtt egy héttel már, megkezdődött a szívásos időszak. immáron betöltöttem a 33ik hetet is, és mivel a 156 cmhez és az induló 51 kghoz képest eddig 5 kg híztam, ezt is a hasamra, most bajban vagyok. Boginak több hely kellene, nekem meg egy új tüdő, meg húgyhólyag, meg hüvelyfal, ja és egy zárt gyomorszáj. de gyorsan.
de nézzük a dolgok jó oldalát,sunshine,peace meg miegymás: legalább itt ülhetek a félhomályban, hallgathatom, ahogy a másik szobában két jó pasi durmol, miközben én renit rágok, ropi helyett, kapkodok a levegőért,mint a fuldoklók,mielőtt végleg lemerülnek és persze erősen próbálok nem bepisilni Bogi minden egyes jól irányzott rúgása után.
az élet szép. de azért egy gondom van, hogy fogok így holnap vagy egyáltalán az elkövetkező hetekben pihenni? mikor fogok kreatívoskodni? meg úgy általában véve élni? mert hogy terveim vannak, nem egy, nem kettő. (nemcsak scrap témában.) viszont nincs aki megvalósítsa, mert az aki szokta, hát az, ha teheti alszik...vagy a wc-n gubbaszt, vagy esetleg a friss levegőn tátog, hátha elkerüli az a fránya hányás.
abba meg már bele se merek gondolni, hogy hétfőtől apa melozik... valamit sürgősen ki kell találjak gyomorsav ellen.

UPDATE:
fáradt vagyok, de már nem annyira elkeseredett. most neki állok egy speciális savmentesítő étrendnek. hátha bejön. csak Bogi legyen jól és nem nyafogok. :)

2 megjegyzés:

Virág Éva írta...

Szegény... kitartás, már "csak" pár hét, és még nehezebb lesz:) Bocs, ez rossz vicc volt:P Remélem, hamar helyrejön a gyomrod, mert az kegyetlen tud lenni(háztartási keksz rágcsálás nekem bejött gyomorégés ellen. Azt mondják, hogy ha ég a gyomrod, akkor nagy haja lesz a picinek, így akkor ti hajas babára számíthattok:) A többi panasszal meg úgysem lehet mit kezdeni...

Tipitá írta...

Kitartás! Én annyiban tudom átérezni a "sorsod", hogy a keresztfiam anyukájának is állandóan fent volt a sava, és olyan hisztis volt, hogy beigértem neki egy verést a szülés után. Szóval fel a fejjel!! Javaslom még dudorászni a Nem adom fel című nótát!:)

Megjegyzés küldése