2012. május 15., kedd

week in our life 2012

hát elkészültem. hibridre tervezem. csak kéne valami jó hey ,ahol ki lehet nyomtatni. van valakinek valami ötlete? igényesre szeretném, jó minőségűre...

amúgy azért digi, mert nem tudtam megvenni azt a kollekciót, amiből szerettem volna. sajnos nem forgalmazzák itthon és még dolgozom a beszerzésen. de annyira ezt a színvilágot szerettem volna...így elkezdtem keresgélni a neten és rátaláltam Jamie-re, imádom a munkáit és 95%ban használtam is azokat. a többi Janka,Icka készleteiből van a scrapbook.hu-ról.

a koncepció (ha lehet így írni) az volt, hogy két oldal per nap. egy összesített és egy sima a legjobb pillanatról. valamint vidám, mosolygós hangulatot akartam, mint amilyen a hét volt. kicsit fülledt, nagyon színes és vidám!

ja és tök jó élmény volt. el is gondolkodtam a project lifeon, már hogy bele kellene vágni jövőre... :)


4 megjegyzés:

Timi írta...

Fantasztikus WITL lett Rózsa! Imádom!!!!!!!!

Gabi írta...

Hát ez tényleg fantasztikus ! Mennyire jó lesz ezt később visszanézni ! Nagyon irigyellek ám (bár tudom, hogy ez nem szép dolog). És tényleg szuper lett a színválasztás ehhez a vidám héthez. Nagyon tetszik az egész koncepciója is - szerintem ez Ali Edwardsnak is nagyon tetszene ;-)

Era85 írta...

Nagyon jóóóóók!!!!!!! Imádatosan szépek!

Jeni O'Connor írta...

Wow these are awesome. Just what scrapping is about. Love the stories in the photos. Loving all your arty pages.

Megjegyzés küldése