2011. augusztus 17., szerda

Zita és Fecó lagzija

idén nyáron végre lehettünk egy picit gyerekek nélkül, igaz a buli már nem ugyanaz,de egy kicsit kikapcsolódtunk, hála a mamának... ezen a lagzin készült ez a kép, amit most nagyon szeretek.



felhasználtam: sima lidl karton, könyvlap, kickes szalag (esküvői kollekcióból) és selyemvirág, prima botanical lap, prima virág shabby shick, prima strasszok, scrap kreatúrás chipboard, cm méterárú piros szalag. plusz az esküvői meghívó és ültető kártyák. a kártyákra írtam a kommentet, tök jól passzoltak méretre... és mivel a meghívón szép kis idézet volt, hát meghagytam, úgyis mindig küszködöm a komment írással, már a láthatóval...


3 megjegyzés:

Era85 írta...

Gyönyörű pár vagytok! Nagyon tetszik ez a kép! Örülök, hogy oldalba foglaltad! Így igazán különleges lett! A virágaid és a rózsaszín papír nagyon feldobják! Nem is beszélve a gyönyörűséges rózsaszín betűidről!!!! Ügyes vagy! :)

Trillucy írta...

Húúú de szép vagy (tok) ezen a képen! Nekem is kedvencem a rózsaszín,és minden amit oldalba foglalunk gyönyörű emlék lesz :-) Ügyes vagy,remélem jól is éreztétek magatokat!

Névtelen írta...

Ez annyira szép oldal! Imádom!

Megjegyzés küldése