2012. január 15., vasárnap

Boldog névnapot Verus!

ezt a lapot és a naplót Verusnak készítettem, mert névnapja volt pénteken. sajnos nem kapta meg a neve napján, mert a posta bekavart és ma tud elmenni érte. remélem előbb megy a postára, mint ezt látná... :D

a színek alapját Sapi adta a kihívással, bár ezeket a színeket szeretem és amúgy is valami hasonlót csináltam volna talán. 

rájöttem, hogy pici lapokat szeretek készíteni. valahogy aranyosabbaknak tűnnek számomra.

 
külön felhívnám a figyelmet a tészta virágra! rózsaszínnel bekentem a tetejét, de ez egy tészta, még a lidlben vettem, amikor svájci heteket tartottak. :D

 a papír amúgy country rose még Csabáéktól, ahogy a pecsétek is. a keretek scrap kreatúra. yabo címkék és fémgomb, meg szegecs. prima virág, horgolt sk virág. hajdú kapocs. méterárus aprók. és Blédi szívecskéje.

a naplót egyénként először átfestettem, mert ronda sötétkék volt. most vajszín kicsi rózsaszín árnyalattal, az erezetben. erre az alapra ragasztottam fel a papírokat. és a fém sarkokat is átfestettem. :)

belül van egy zsebecske, ami a rózsaszín és a színes lapok között van. amolyan kincs tároló...plusz szerkesztettem bele jelölőt vagy miknek mondják, amivel meg lehet jelölni hol tartasz... :)


boldog névnapot Verus még egyszer, remélem tetszik és sűrűn jegyzetelsz majd bele. :)

3 megjegyzés:

Kriszta (hozak) írta...

Nagyon szép mindkettő!

Névtelen írta...

Tészta virág! Fantasztikus vagy! Ötlet eltárolva. :)
Milyen érdekes, hogy a legutolsó oldalamon én is ezt a fémgombot akartam kombinálni a horgolt virágoddal, aztán a végén külön tettem őket. De csak azért, mert együtt nagyon 3D lett volna, és oda nem akartam ilyet.
Nagyon szép lett, nyerő lapocska! :)

Blédi írta...

Azta! De gyönyörűek!!!! Most már tudom hova tűntél!

Megjegyzés küldése