2011. szeptember 8., csütörtök

Hamis akril album...Yabo kihívásra

elkészültem életem első igazi , hamis akril albumjával. azért hamis mert nem akril, csak olyan mintha... :D ugye se pénzem, se időm nem volt akrilt keresni, meg igazán azt se tudom, hol lehetett volna ilyen kör akrilt venni. szóval szegény asszony vízzel főz, így házilag oldottam meg. ezek kérem cd elválasztók, azok amik a kannás/hengeres cd-ék elején vannak...apa kifúrta őket, kicsit reszeltem a luknál, hogy ne legyen éles és voálá: kész az akril lap. egy yabos karikával kapcsoltam össze őket. felhasználtam sok-sok yabos cuccot hozzá (gombot, kartont, címkét), mert kaptam és mert olyan jóóó élénkek. meg rákerült pár prima virág és gyöngy. pár, kis hajdú kapocs,egyéb méterárus textil virág és szalag, meg fürdőszoba csillag,amit a fiam leszedett a falról... :( egyszerű album, de azt hiszem jó így mert a színeken volt a hangsúly, a kicsattanóságon. :)

















Yabo e havi kihívásra készült, részletek itt.

ja és a gyerekeknek, főleg Boginak semmi baja, leszámítva a sok-sok kutyanyálat, de legalább nem száradt ki a nagy melegben. :)

4 megjegyzés:

Era85 írta...

Bogi, ez eszméletlen jó lett! Nagyon jól megoldottad az albumot! Hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe? Pedig pofon egyszerű! Nagyon nyárias lett, a képeid pedig imádom! A kedvencem még mindig a kutyusos. Azt hiszem, sosem fogjuk elfelejteni, mármint a párommal együtt, a leányzód közös képét a kutyusotokkal! Eszméletlen jó volt! :)))

Era85 írta...

Meglepi vár Rád! Gyere és nézd meg!

Trillucy írta...

Bogi,itt is írom,hogy annyira cuki ez az album,nem tudok vele betelni.Ha a nagy lányom látná ez a kutyust biztosa kedvence lenne,mert nagy kutyabarát.A pici lány meg egyszerűen imádni való!:-)

horimarika írta...

Szia! Tulajdonképpen Kinga küldött ide egy üzenettel: nyertél nála, de nem sikerült felvennie még veled a kapcsolatot, bővebben a blogjában!
Viszont szuper, hogy idekeveredtem... Ez az album nagyon tuti!!! Imádnivaló képekkel és sok ötlettel. Gratulálok hozzá!
Szóval, látogass el Gyöngyföldére.

Megjegyzés küldése