2011. augusztus 14., vasárnap

meg van a best of augusztus kép is... :)

csütörtökön hajat vágtunk...Bogiét. másodszorra...de most nagyon jó kis előtte-utána képeket csináltam... :D

Íme:

a tarajos sül


itt meg a csúrikáta


most hogy ilyen rövid a haja, folyamatosan rózsaszínben van, nehogy összekeverjék a kisfiúkkal...bár azóta olyan fiúsokat pukizik, hogy tuti lefeelingelte a fiús életérzést... :D

csináltam még sogőrnőmnek pár lepkés csipeszt, sima lukis tintázás meg pár strassz, de szerintem tök jól mutat függönyön ,virágon...és neki is tetszett...meg gyorsan összedobható. lehet hogy majd ajándékokra csinálok ilyent.



és még valami, annyi minden történt a hétvégén. szóval voltunk Delacosáéknél, már a tenyésztőéknél, ahonnan a kutyusunk van. (mert mi még mindig tartjuk a kapcsolatot és mert imádjuk őket!) lényeg, hogy én vihettem a Pici apukáját kint! éN!!!!! nagy élmény volt, majd beszartam először,de áááááááááááá isteni volt! most hogy végre elkezdtem fogyni, már csak 5 kg-val vagyok nála nehezebb, igaz ő színizom én meg hájas vagyok még. szóval esélyem nincs megtartani... :D de pszt ő ezt még talán nem tudja... :) és igen remélem a mi kis kutyusunk is ilyen böszme lesz... bár ahogy nézem errefele tart.:)



UPDATE:

ezt a képet el is felejtettem feltölteni, ha Éva (Köszi az emlékeztetőt) nem említi Bogit és a kutyát el is felejtem. Bogi és Suki ennyire szeretik egymást:


eszméletlen, hogy mennyire vigyáz rá és óvja, a kisfiam is...olvastam, hogy volt olyan család Argentínában, ahol a kutyus tanította járni a gyereket, támogatta, meg az időseket...ott ezek a kutyák családtagok, de tudják hol a helyük. szóval az asztalnál nem nyúlnak a kajához, nem rohanják le a gyereket segítik és óvják a családot! eszméletlenek ezek a kutyák!!!!! na ezért fontos, hogy jó idegrendszerű kutya, minőségi kennelből...nem a sznobság beszél belőlem, csak a családanya... de ugye milyen édesek????

6 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Bogi nagyon aranyos baba,jól áll neki a rövid haj,a lepkés csipeszek nagyon ötletesek.A kutyi is nagyon jó fej na de ekkora lesz? mit szól majd hozzá Bogi?

Gybogi írta...

köszi Éva, már fel is tettem a képet amin Bogi véleménye a nagy kutyákról látszik... :)
bio járássegítőnk lesz... :D

Névtelen írta...

Hát ez kész! De drága! :D
A mi kutyánk meg minőségi menhelyről való. :D Így is olyan, de olyan megbízható, hogy valami hihetetlen. A macskát is kiszedte a tóból, mikor beleesett, és addig lökdöste, míg be nem terelte a lakásba, hogy lássuk, történt vele valami. Imádom a kiscsajt! :D

Era85 írta...

Állati jó a kép!!!! Mint egy óriási kispárna! Nagyon tetszik! A frizurátok, pedig édes!

Gybogi írta...

Bogi, azért fontos a minőségi, mert ARGENTIN DOG és náluk az ősi alap a cordobai harcikutya. abból indultak ki a tenyésztésnél.a fizikumok miatt,pedig jól kezelhetőek kell legyenek hiszen a Suki apja engem reggelire simán meg tudna enni... remélem nem vagyok túl macerás magyarázó... :)

Trillucy írta...

Tüneményes a régi és az új frizurával is ! kár,hogy nem velem vágattad le :-)))))A lepkék is a kedvenceim :-)

Megjegyzés küldése