2010. december 15., szerda

ajándék kísérők karácsonyra

végre elkészültem az ajándékkísérőkkel. összesen 10 dbot csináltam, de nagyon bevállaltam így utólag. Éva ötletét alakítottam át kicsit. itt is köszi Éva!!!!!! ja és 3-4 tátika után sikerült is meghajtogatnom remélem... :D először is átméreteztem, mert 13*13-ban kellett, majd még egy kicsit módosítottam a lezárórészen, de alapjában véve az ő lapját készítettem el.íme együtt a 10 lap:


 hát hadd ne mondjam, hogy többet nem fogok tömeggyártani, ilyen macerásan elkészíthető lapokat. :) az eredmény nagyon tetszik, de nagyon sok bíbelődés volt velük. a végén már csakazértis megcsináltam,de nem sok híja volt, hogy ne hagyjam abba. :D

ja igen csomagolópapírt használtam, a kedvenc kombinációmban. karácsonyi vörös/piros és csillogó barnás-arany. ragasztottam, lyukasztottam, majd bemasniztam arany szalaggal, amit a méterárustól vettem. 

a belső képet nem ragasztottam be, hanem csak betettem, mert azt lehet, hogy a papáék kiteszik a vitrinre. egy egyszerű megoldással a képet, egy kész qpage-be tettem és hozzáírtam még a jó kívánságaim. íme:

aztán apa kinyomtatta valami speckó lapra, amitől fénykép hatása van, bár mégsem az. 


nevezni szeretném Hazel kihívására.  mindenkinek ajánlom amúgy figyelmébe, mert jó kis lapokkal neveznek és fantasztikus ötleteket lehet meríteni belőlük. :)

2 megjegyzés:

Bea írta...

Gyönyörűek lettek! :-) Én is megcsináltam, majd én is felteszem a blogomra. Ha végre elkészül a galéria megengeded, hogy ezt is beletegyem?

Hazel írta...

Beautiful crafting. Thank you for joining in my CHNC challenge 2. Please would you put a link in your post to my blog and mention my challenge - thanks. I hope to see you again soon. x

Megjegyzés küldése